Carpaltunnelsyndrom | Rehaboteket

Carpaltunnelsyndrom

Carpaltunnelsyndrom CTS er et relativt hyppigt forekommende problem, som er årsag til smerte og følelsesløshed i hånd og fingre. 
Årsagen er, at en af håndens hovednerver kommer i klemme i håndleddets trange passage. Carpaltunnelsyndrom forekommer i alle aldersgrupper og hos såvel mænd og kvinder. Ofte rammes selv gravide kommende mødre af problemet med carpaltunnelsyndrom, og årsagen er, at mødrene samler mere væske i vævet under den sidste del af graviditeten, hvilket gør passagen i carpaltunnellen endnu mere snæver med et øget tryk på median nerven til følge. 
Carpaltunnelsyndrom kan endog opstå uden speciel anledning ofte på grund af gentagne arbejdsopgaver eller alternative arbejdssituationer i unormale arbejdsstillinger. 
Carpaltunnelsyndrom kan effektivt behandles i form af, at man aflaster håndleddet i neutral stilling med hjælp af en håndledsbandage specielt konstrueret til formålet. 
Håndledsbandagen stabiliserer håndleddet effektivt og giver effektiv aflastning ved carpaltunnelsyndrom. Aflastning giver en effektiv hvile og muliggør en effektiv genoptræning ved carpaltunnelsyndrom. 
Problemet med carpaltunnelsyndrom forekommer ofte, når vi sover.
 
Lisa 32 år – netop blevet mor og med carpaltunnelsyndrom fortæller: ”Jeg har haft problemer med carpaltunnelsyndrom allerede inden min søn blev født. I dag anvender jeg mine håndledsbandager både dag og nat og det hjælper og fungerer vældigt godt.”

 

Vores bedst sælgende produkt

Håndledsbandage med skinne

Håndledsbandage med skinne CTS

Håndledsbandage med skinne CTS - for effektiv aflastning ved karpaltunnelsyndrom
 379 kr. 
Læs mere