Dårlig Holdning? | Rehaboteket

Dårlig Holdning?

Dårlig holdning er ofte årsagen, til problemer med nakke, skuldre og rygsøjlen. Dårlig holdning skyldes, at skuldrene falder fremad og er årsag til en unormal belastning.
En fejlagtig belastning, som ofte fører til smerter. Nutidens stillesiddende arbejdsstilling ved PC-en er tit en direkte årsag til smerte i nakke og skulderpartier. At modvirke dette uden hjælp for at tænke på en bedre holdning er svært, men i dag findes der effektiv hjælp for bedre holdning. En støttebandage eller støttevest hjælper effektivt til at opnå bedre holdning, og holder skuldrene i et normalt leje uden overbelastning. Støttevesten er lavet af et luftigt mikrofiber materiale med høj elasticitet for normal stabilitet og funktion.

Vores bedst sælgende produkt

holdningsbandage
holdningsstotte
holdningsbandage

Holdningsbandage - SLIM 8

SLIM 8 er en helt ny holdningsbandage, der er specielt udviklet til at, effektivt motvirke dårlige holdning uden begrensninger.

299 kr.
Læs mere

Fungerede perfekt!

Jeg har bestilt et specielt knæbind på siden her. Varen blev afsendt stort set med det samme og ankom til min postkasse efter ganske få dage. Beløbet blev først trukket efter, at jeg havde modtaget varen, så jeg følte mig meget tryg ved hele processen. Knæbindet var af høj kvalitet, og størrelsesangivelserne på siden passer. Gratis fragt - både tur og retur. Jeg har lige bestilt pronation-fodindlæg fra siden og glæder mig til at modtage dem.