Forstuvat fod / Forvredet fod | Rehaboteket

Forstuvat fod / Forvredet fod

Forstuvede fødder rammer alle, fra eliteudøvere til almindelige motionister, og tit behøver du end ikke at motionere for at risikere forstuvninger af fodleddet. 
At forstuve foden sker ofte helt uforudset og sker tit på ujævne underlag, og når man har relativt dårligt stabiliserende sko. 
I sær i kontaktidrætter er der et højt tempo intensive start- og stop- samt sidebevægelser som er skyld i skaden samtidigt med, at andre medspillere og deres udrustning er en årsag til, at man vrider om på foden. 
En forstuvning eller et vrid i foden indebærer ofte, at ledbåndet i foden beskadiges. Skaden sidder ofte på de ydre ledbånd i fodleddet, skader på de inderste ledbånd er mere ualmindelige, men kan forekomme. 
Forstuvninger af fodleddet bevirker ofte kraftigt hævelse i fodleddet med nedsat funktion og bevægelse. Ofte bliver fodleddet misfarvet straks, når skaden er sket. 
Det er vigtigt at søge kvalificeret hjælp for at udelukke alvorlige skader som fodledsbrud, hvis smerten og hævelsen ikke har aftaget efter nogle dage. 
Fodledsskader kan tage meget lang tid at læge og risikoen for at blive skadet igen er stor, da et forstrakt ledbånd bliver ved at være forstrakt og medfører ofte permanent nedsat sidestabilitet i fodleddet. I dag findes der et antal effektive fodledsbandager, som effektivt stabiliserer leddet, når behovet er der for ekstra stabilitet. Fodledsstøtten er specielt udviklet med henblik på at stabilisere en forstuvning, uanset om skaden vedrører inderste eller yderste ledbånd. 3

Vores bedst sælgende produkt

ankelstøtte
Stabil Ankelstøtte

Ankelstøtte Wraptor stabilitet for et skadet ledbånd

Markedets mest stabile og mest innovative ankelstøtte, modvirker effektivt forvridninger/forstuvninger i krævende situationer
469 kr.
Læs mere

Fungerede perfekt!

Jeg har bestilt et specielt knæbind på siden her. Varen blev afsendt stort set med det samme og ankom til min postkasse efter ganske få dage. Beløbet blev først trukket efter, at jeg havde modtaget varen, så jeg følte mig meget tryg ved hele processen. Knæbindet var af høj kvalitet, og størrelsesangivelserne på siden passer. Gratis fragt - både tur og retur. Jeg har lige bestilt pronation-fodindlæg fra siden og glæder mig til at modtage dem.