Hold i nakke

Hold i nakken er et almindelig problem i dagens samfund med meget arbejde, mest af alt arbejde ved computer og smartphones. Hold i nakken kan til og med udløses ved hurtige bevægelser, meget stilsiddende arbejde evt. bagved rattet i bilen eller en ubekvem sovestilling. Hold i nakken forårsages af krampetilstand i nakken og smerter ved bevægelse. Nakken opleves som regel stiv med et tydeligt ”triggerpunkt” ved vridning af nakken. 
Ved hold i nakken er det almindeligt, at den ramte person får en spændt, tilbagetrukket kropsholdning med skulderne trukket op, for dermed at bidrage til en smertefri position. Smerten ved hold i nakken lindres effektivt, hvis nakkemuskulaturen aflastes og får hvile, for at muskelspændingerne kan heles. For de fleste går smerten i nakken over efter nogle dage eller en uge. Vigtigt er at tænke på en rigtig arbejdsstilling for ikke at få tilbagevendende problemer med hold i nakken. En aflastende halskrave kan være et meget værdsat hjælpemiddel for effektivt at bidrage til, at muskulaturen i nakken afslappes ved hold i nakken, og øger også varmen i det belastede område.

Vores bedst sælgende produkt

Halskrave Sort

Halskrave sort, blød model som støtter og aflaster nakken ved hold i nakken, stivhed og ondt i nakken.

189 kr

This text has been reviewed by:

My name is Maja Nilsson and I am a certified physiotherapist by the National Board of Health and Welfare. I took my physiotherapist degree, specializing in behavioral medicine, at Mälardalen University. I am further educated with in OMT level 2, CSPT (certified Sports Physiotherapist), sports medicine, dry-needling & barbell rehabilitation. I run a sports injury clinic and work with sports teams.