Hold i nakken | Rehaboteket

Hold i nakken

Hold i nakken er et almindelig problem i dagens samfund med meget arbejde, mest af alt arbejde ved computer og smartphones. Hold i nakken kan til og med udløses ved hurtige bevægelser, meget stilsiddende arbejde evt. bagved rattet i bilen eller en ubekvem sovestilling. Hold i nakken forårsages af krampetilstand i nakken og smerter ved bevægelse. Nakken opleves som regel stiv med et tydeligt ”triggerpunkt” ved vridning af nakken. 
Ved hold i nakken er det almindeligt, at den ramte person får en spændt, tilbagetrukket kropsholdning med skulderne trukket op, for dermed at bidrage til en smertefri position. Smerten ved hold i nakken lindres effektivt, hvis nakkemuskulaturen aflastes og får hvile, for at muskelspændingerne kan heles. For de fleste går smerten i nakken over efter nogle dage eller en uge. Vigtigt er at tænke på en rigtig arbejdsstilling for ikke at få tilbagevendende problemer med hold i nakken. En aflastende halskrave kan være et meget værdsat hjælpemiddel for effektivt at bidrage til, at muskulaturen i nakken afslappes ved hold i nakken, og øger også varmen i det belastede område.

Vores bedst sælgende produkt

Holdningsbandage
Holdningsbandage

Holdningsbandage for bedre holdning Beige.

Holdningsbandage er løsningen for en bedre holdning. Modvirker effektivt dårlig holdning
389 kr.
Læs mere

Fungerede perfekt!

Jeg har bestilt et specielt knæbind på siden her. Varen blev afsendt stort set med det samme og ankom til min postkasse efter ganske få dage. Beløbet blev først trukket efter, at jeg havde modtaget varen, så jeg følte mig meget tryg ved hele processen. Knæbindet var af høj kvalitet, og størrelsesangivelserne på siden passer. Gratis fragt - både tur og retur. Jeg har lige bestilt pronation-fodindlæg fra siden og glæder mig til at modtage dem.