Rygsmerter | Rehaboteket

Rygsmerter

Ondt i ryggen er en smertetilstand med heftig smerte i lænden og rammer de fleste mennesker i voksen alder. 
Rygsmerter opstår ofte i forbindelse med tunge løft eller en uforudset hurtig bevægelse af kroppen, men rygsmerter kan også opstå uden anstrengelse. 
Smerten føles ofte lokal i lænden, og ryggen bliver tit vældig stiv og ubevægelig. Ved rygsmerter oplever mange kramper i musklerne med en tydelig skævhed i hele overkroppen til følge. Kramperne er muskelsammentrækninger, som effektivt forhindrer bevægelser i ryggen, og det udløser smerten. Det er også almindeligt, at skævheden i ryggen udløser andre problemer, og længere komplikationer kan føre til betændte sener og overbelastning i andre dele af ryggen. En stabil rygbandage bidrager effektivt til en normal aflastning af lænden, og modvirker og forebygger effektivt bevægelser, som udløser smerte i forbindelse med ondt i ryggen. Personer med rygproblemer bør stræbe efter et så aktivt liv som muligt, da aktivitet bidrager positivt til genoptræning af rygproblemer.

Vores bedst sælgende produkt

rygbandage
Rygbandage
Rygbandage ved rygsmerter

Rygbandage Stabil - Dorsum X

Rygbandage Stabil for effektiv hjælp ved ondt i ryggen. Rygbandaget aflaster og stabiliserer ryggen effektivt. F.eks. ved lumbago
 499 kr. 
Læs mere